Nõu ostjatelt: kas Osturallil leidub väärt kaupa

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Täna hommikul kell 9 alustas Kaubamaja oma Osturalli müügikampaaniaga, Tarbija24 piilus esimeste Tallinnas rallijate ostukottidesse ja küsis soovitusi, mida tasuks teistelgi rallile otsima minna.

DVD ja käekott

Esimesena meile oma roosa kilekoti sisu paljastanud Kalvi oli rallimisega jõudnud alles alustada, kuid selge siht oli tal silme ees – osta ära kõik jõulukingid. Hea kaubana tõi naine välja lastele mõeldud DVD «Printsess ja konn», mis maksis 99 krooni, ja musta käekoti Jouni Exclusive, mille hinnaks 452,20.

Lõikelauad

640-kroonist Joseph&Josephi neljaosalist lõikelaudade komplekti pidas enda jaoks heaks ostuks Irina. Rohkem väga soodsa hinnaga ja vajalikku kaupa ta välja tuua ei osanud.

Saapad ja vest

Andrei andis ostusoovitusi soliidselt riietuvatele meestele. Kes kannab tihti triiksärki, sellele kulub ära Norrisoni vest, mille kampaaniahind oli alla 200 krooni. Samuti pidas ta heaks ostuks meeste sooja voodriga poolsaapaid, mis maksid ca 900 krooni.

Munad ja salat

Toidumaailma külastanud Veera märkis, et midagi väga head, mida kindlasti teistele soovitada, ta tegelikult ei leidnud. Sellest hoolimata oli ta aga ostnud Grüne Fee rohelist salatit (hind 9,50) ja Talleggi kollaseid mune (10 tk 11,50).

Lõheribi ja kindad

Kalaleti juures järjekorras oodanud Marielle plaanis osta 35-kroonise kilohinnaga kuumsuitsu lõhe ribi. Varem oli ta läbi käinud naiste- ja jalatsite osakonnast ning leidnud eesootavat talve silmas pidades hulga väärt kaupa. Näiteks 194 krooni maksnud naiste nahkkindad, 50-60 krooni maksnud villased sõrmkindad ja Itaalias toodetud naiste saapad, mille hind jäi alla 500 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles