Äpid, mida tasub enne reisi alla laadida

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Findery rakendus võimaldab reisijatel jagada oma muljeid eri pagust.
Findery rakendus võimaldab reisijatel jagada oma muljeid eri pagust. Foto: Kuvatõmmis

Kuna nutitelefon on saanud loomulikuks osaks inimeste elust, on leiutatud ka mitmeid üsna kasulikke rakendusi, sealhulgas selliseid, millest võivad reisil olles saada tõelised abimehed. 

Skyscanner

Sarnaselt oma veebilehele aitab Skyscanner leida tuhandete lendude seast odavaimad, võrrelda hindu, sihtkohti ja lennuaegasid.

Pack the Bag / Bagage

Need rakendused on abiks kohvri pakkimisel. Pack the Bag aitab ette antud kategooriates koostada nimekirja, et vajalikud asjad maha ei jääks. Rakenduse prantsusekeelne variant pakub ise ka eeldatava pagasi kaalu, mis on eriti vajalik neile, kes kipuvad reisile liiga palju asju kaasa võtma. 

MetrO

See rakendus on enam kui 400 linnas maailmas abiks ühistranspordi kasutamisel. Äpp võimaldab leida õigeid marsruute reisides nii trammi, bussi, metroo kui rongiga. Kui vajalikud linnad on alla laetud, ei kasuta see rakendus enam ka mobiilset internetti. 

CityMaps2Go

Rakendus sisaldab pea 8000 erinevat kaarti, mida on võimalik kasutada ka siis, kui puudub wifi või mobiilne internet. Lisaks annab rakendus informatsiooni lähedalolevate restoranide, hotellide ja vaatamisväärsuste kohta. 

Wi-Fi Finder

GPSi abiga aitab see rakendus leida lähedalasuvad wifi levialad. Töötab hetkel 144 riigis üle maailma.

Findery

Findery on rakendus, kuhu kasutajad saavad jätta oma muljeid maailma eri paigust. Kindlasti aitab see äpp leida vähemkülastatavaid ja nn nurgataguseid kohti, mida turistidele mõeldud reisijuhtides ei ole.

Airbnb

Sarnaselt oma samanimelisele veebileheküljele võimaldab ka see rakendus leida maailma eri paigus kodumajutusi - inimesed laevad sinna üles pildid ja tutvustuse oma kodust ning rendivad seda erinevatel perioodidel välja. Tihtipeale võimaldab see avastada rohkem kohalikku elu ja inimesi ning võib ka hinnalt olla odavam kui mõni majutusasutus. 

JetLag Genie

Reisides kaugematesse piirkondadesse tuleb tihti arvestada suure ajavahega, mille tõttu võib inimene kohale jõudes olla väsinud ning õiget rütmi sisse saada on väga raske. JetLag'i rakendus aitab selle probleemiga tegeleda juba enne reisi ning näitab pärast vajalike andmete sisestamist, kuidas oma magamisharjumusi juba enne reisi muuta. 

XE Currency

Paljud reisisõbrad soovitavad valuutakursside vaatamiseks just seda mobiilirakendust, sest see värskendab end pidevalt. Seega peaksid valuutakursid olema üsna täpsed. 

Museums of the World

Rakenduses sisaldub ajakohane info tuhandete muuseumite kohta üle maailma. Näiteks annab see ülevaate hetkel üleval olevatest näitustest, teiste külastajate arvamustest ning toimuvatest üritustest.

Hea lugeja, millised mobiilirakendused on sulle reisidel abiks olnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles