Lennufirma pani reisisaatjad tantsima

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juhised, kuidas kinnitada turvavööd, kuidas panna selga päästevest ja kus asuvad lennuki varuväljapääsud, võivad sagedastele reisijatele üsna tüütud tunduda. Filipiinide lennufirma püüdis rutiinset juhiste esitamist lõbusamaks muuta ja pani reisisaatjad Lady Gaga muusika järgi tantsima.

Lennufirma Cebu Pacific Air stjuuardid ja stjuardessid hüppavad Manila-Butani liinil hoogsa laulu «Just Dance» järgi turvavööd ja päästevestid käes mööda vahekäiku, nõksutavad puusi ja demonstreerivad tarvilikke ohutusvõtteid.

«Ohutusdemo on meie jaoks üks viis lõbutseda ja oma talente näidata. Oleme reisijatelt positiivset tagasisidet saanud ja laiendame seda kontseptsiooni teistelegi liinidele,» rääkis lennufirma asepresident turunduse alal Candice Lyog.

«Turvalisus on meie jaoks alati tähtis olnud ja esikohale jääb see ka edaspidi. Tahame lihtsalt samal ajal ka lõbutseda,» märkis ta.

Pärast tantsu järgneb ka tavaline, ilma popmuusika taustata ohutusinstruktsioon.

Tantsivaid stjuardesse on võimalik vaadata videoportaalist Youtube.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles