Eestlased Kreekasse reisida ei pelga

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ateena.
Ateena. Foto: SCANPIX

Kuigi Kreeka majanduslik olukord on kriitiline, pole märke, et eestlased hakkaks oma reise sinna tühistama.

 «Eestlane on oma otsustes reisilemineku osas väga pragmaatiline,» ütles Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts. Tema sõnul ei ole praegusel hetkel küll ühtegi märki, mis viitaks sellele, et Eesti reisijad ei sooviks Kreekat külastada või hakkaksid lennupileteid tühistama.

«Just tulime Kreekast esimese Aegean Airi otselennuga ja mingit paanikat seal küll ei paista. Riigi majanduslik seis ei mõjuta ju otseselt turismisfääri. Kohapeal turist isegi ei märka, et mingid probleemid võivad olla. Sel aastal on meil palju rohkem reise Kreekasse - ei ütleks, et läheks kehvemini kui tavaliselt. Annuleerimisi pole ka olnud. Kreeka on mitu korda pankrotis olnud, aga riik on turistidele sellegipoolest alati ilus ja külalislahke,» ütleb Aleksandr Prilukov Germalo Reisidest.

«Õnneks on kliendid rahulikud ja ilmselt ka teadlikud, reiside äraütlemisi pole tulnud. Paar inimest on küsinud, kas kehtivad endiselt veel samad viisatingimused peale 30.juunit, aga see on ka kõik. Selles küsimuses saime vastuse Kreeka Saatkonnalt, et kõik toimib endiselt,» ütles AvistaTraveli juhataja Kaja Kivit.

Tallinnast otse Ateenasse on hetkel võimalik sõita üks kord nädalas hiljuti avatud lennuliini Aegean Airlines'ga, alates augustist toimuvad lennud kaks korda nädalas. Lennud kestavad 10. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles