Nüüd saadaval ka eriti pisikesed pakiautomaadikapid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itella SmartPOST pakiautomaat.
Itella SmartPOST pakiautomaat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Itella SmartPOST teeb uuendusi pakiautomaatide juures, tuues sealsesse valikusse ka ekstraväiksed kapid.

Tänasest on kõikidel Itella SmartPOSTi pakiautomaatidel üle Eesti klientidele kasutamiseks XS suuruses kapid. Nõutud toote lisandumisega saavad kliendid senisest soodsamalt saata ja vastu võtta pisipakke ja maksikirju. Uuendusega kasvas SmartPOSTi pakiautomaadivõrk 18 protsenti.

«XS-kapid on väga nõutud ja oodatud toode. Kliendile tähendab see väikepakkide ja maksikirjade saatmisel senisest märksa soodsamat hinda,» selgitas Itella SmartPOSTi tegevjuht Risto Eelmaa.

XS suuruses paki saatmine maksab juulis-augustis 2.19 € ning edaspidi 2.40 €. Uute kappide kõrgus on 5 cm, laius 36 cm ja sügavus 45 cm ning paki kaal kuni 5 kg.

Kui seni on populaarsemate automaatidega saadetud kuus keskmiselt 4000-5000 pakki, siis XS kappidega täiendatud automaatidega on ruumi pakimahte veelgi kasvatada.

«Eriti oluline on see pakisaatmise tavapärasel tipphooajal aasta lõpus. XS suuruses pakid moodustavad SmartPOSTi praegustest pakimahtudest 27 protsenti, mis näitab väikepakkide suurt hulka,» kinnitas Eelmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles