Lugeja küsib: kas Elisa kauaoodatud SIM-kaarte pole taas?

Tarbija24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa.
Elisa. Foto: Tairo Lutter / Postimees

«Läksin mina täna (eile - toim.) peale tööd Kristiine Elisasse, et võtta endale suure suuga lubatud mobiil-ID SIM-kaart. Kas ma sain selle? Ei saanud, sest need olid otsas. Ainult Rocca al Mare esinduses oli veel, aga see on minu jaoks lootusetult kaugel. Kui teenindaja käest küsisin, millal saab, siis laiutas ta selle peale ainult käsi, täpselt sama moodi nagu on tehtud juba viimased  kaks kuud. Enne seda lubati kahel kuupäeval ja need lubadused murti,» rääkis lugeja, kel tekkis küsimus, kas Elisa uued mobiil-ID SIM-kaardid on tõesti peaaegu otsa lõppenud.

Vastab Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Pärast eilse teavituse väljasaatmist jagasime tõepoolest välja mobiil-ID SIM-kaardid väga suurele osale soovijatest ning selleks hetkeks olid kaardid ühes Tallinna esinduses otsa saanud. Vabandame, et esinduses selline olukord tekkis! Esinduse info kaartide lõppemisest oli siiski ennatlik ning oleme ka sellesse esindusse saatnud mobiil-ID SIM-kaarte lisaks.

Klient, kes teile kirjutas, pöördus eile Elisa poole ka Facebooki teel ning saadame talle täna uue Mobiil-ID SIM-kaardi postiga koju.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles