Tallink üllatab uuendustega

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued check-in automaadid.
Uued check-in automaadid. Foto: Tarbija24

Tallink on uuendamas check-in automaatide süsteeme kõikides ettevõtte sadamates, et muuta reisijatele laevale registreerumine senisest veelgi kiiremaks ja mugavamaks.

«Automaadid on heaks alternatiiviks reisile registreerumisel, sest seda saab teha terve päeva jooksul, mitte vaid vahetult enne reisi väljumist,» ütles Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne ja lisas, et uutes automaatides kuvatakse suurema ekraani tõttu rohkem lisainfot, näiteks reiside sõidugraafikute muutuste või hilinemiste kohta.

Tema sõnul mahub nüüdsest ekraanile suurem menüü ning selle kaudu saab reisija teha oma broneeringusse ka ise jooksvalt muudatusi. «Juba rakendatud võimalus on lisada oma olemasolevasse broneeringusse puuduolevaid andmeid, kui see näiteks telefoni teel tehtud broneeringu tõttu on andmete osas puudulik,» sõnas Lääne.

Suurimaks võimaluseks võrreldes eelnevate automaatidega on aga sisseehitatud makseterminal. «See võimaldab tulevikus tellida automaadist oma broneeringule ka lisateenuseid või maksta osaliselt makstud broneeringust ülejäänud osa,»  selgitas Luulea Lääne. See funktsioon lisandub uutele automaatidele tarkvaraarendustööde lõpetamisel ja täpsemalt sel sügisel.

Hetkel on uued check-in automaadid juba paigaldatud Tallinnas asuvasse D-terminali, kuid sel aastal jõuavad need ka veel Stockholmi Värtahamni ja Frihamni sadamasse ning järgmise aasta esimeses pooles Soomes asuvatesse Länsiterminali ja Olympiaterminali ning Lätis Riia sadama terminali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles