Uued tooted: mahlajook ja vinnutatud lihasnäkid

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued vinnutatud lihasnäkid.
Uued vinnutatud lihasnäkid. Foto: Rakvere

Uute toodete nimistusse lisandusid vitamiinidega mahlajook ning jerky-tüüpi vinnutatud lihasnäkid.

Alates juulist on A.Le Coq turule toonud vitamiinidega Aura Fresh Plus sarja, kuhu kuulub kolm erinevat maitset: hele viinamari, marjane metsamari ning klassikaline apelsin. Säilitusainetevabad joogid sisaldavad suurel hulgal B-grupi vitamiine ning on saadaval 2-liitristes korgiga pakkides.

Rakvere tõi aprillis poelettidele uued jerky-tüüpi vinnutatud veise- ja sealiha snäkid Traditional Beef Jerky ja Chili Pork Jerky.

«Nii klassikalise maitsestusega veiselihasnäkid kui ka vürtsikad sealihasnäkid on valmistatud hoolega valitud taisest lihast. Õhukesed liharibad on maitsestatud ning seejärel pikka aega kuuma õhuga kuivanud,» ütles Rakvere turundusjuht Triin Lõoke.

Traditional Beef Jerky on klassikalise maitsestusega vinnutatud veiselihasnäkk, millele annavad maitset vürtsid ja köögiviljad. Chili Pork Jerky on vinnutatud sealihasnäkk, millele annavad maitset vürtsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles