Kaubiku omanik kaitseb autot huvitava maskeeringuga

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šotimaalt pärit mees lasi katta kaubiku roostet meenutava kilega.
Šotimaalt pärit mees lasi katta kaubiku roostet meenutava kilega. Foto: Uyttebroeck Michel

Volkswagen Transporter kaubiku omanik tuli välja täiesti uudse ja omapärase lahendusega kaitsta enda autot roostet meenutava maskeeringuga.

On mitmeid võimalusi kaitsta autot varaste, pättide ja kaabakate eest. Nimelt, Šotimaalt pärit mees lasi katta kaubiku roostet meenutava kilega, mis jätab mulje, nagu auto oleks väga vana ja roostes romu. Ometi katte all on tutikas ja läikiv auto.

Juba kolmandal päeval pidas politsei auto kinni, et pärida aru, miks mees sõidab sellise loguga ja kas autol on ikka kõik dokumendid korras.

Selgus, et kattes ei ole midagi ebaseaduslikku ja seda võib teha igaüks. Ainukeseks miinuseks on see, et ta petab kõrvaltvaatajat. Mehe eesmärgiks on see, et vargad ja sulid ei himustaks tema tutikat autot, eriti kui tegu on tööautoga, mis on kasutuses igapäevaselt ja millel ei pea olema esinduslik välimus. Vaata autost pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles