Linda Line on tagasi tavapärases graafikus

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Line'i sadam.
Linda Line'i sadam. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Linda Line'i hiljutised probleemid laevamootori rikkega on nüüdseks lahenenud, uude mootorisse investeeriti 546 000 eurot.

Seoses Linda Line kiirkatamaraani Karolin mootori purunemisega aprillis vahetas ettevõte välja ühe neljast laevamootorist. Mõlemad Linda Line katamaraanid pakuvad taas kiiret mereteed Tallinnast Helsingisse.

Kuigi ühe mootori purunemine ei takistanud Karolinil sõitude ohutut jätkamist, pikendas see sõiduaega orienteeruvalt 50 minuti võrra. Tehniline tagasilöök ning tuuline hooaja algus on Linda Line juhataja Enn Rohula sõnul muutnud hooaja ettevõtte jaoks keeruliseks.

«Nii rikkel kui ka kevadistel rasketel tuuleoludel oli Linda Line majandustulemustele kahtlemata oluline mõju. Pakkusime sõiduaja pikenemise leevendamiseks klientidele soodushinda. Nüüd muutub nii sõidugraafik kui ka piletihind taas tavapäraseks,» ütles Rohula.

Linda Line soetas hooaja alguses ka uued päästeparved ning uuendati ettevõtte klienditeenindussüsteeme.  Päevas teeb laevafirma 12 väljumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles