Mees üritas üllatavat asja lennule kaasa võtta

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassi võiks puuris hoida minimaalselt.
Kassi võiks puuris hoida minimaalselt. Foto: SCANPIX

Los Angelese lennujaamas esines juhtum, kus meesreisija tahtis väidetavalt elusat kassi röntgenskannerist läbi viia.

Alguses oli kass spetsiaalse loomapuuri asemel tavalises reisikotis, vahendas news.com.au. Kui tuli aeg asjad kotist välja laduda ja skannerile asetada, lasi ta kassi kotist välja ning tõstis samuti alusele, mille peal kaasasolevaid esemeid röntgenist läbi lastakse ja vaadatakse.

Pealtnägija Sara Benincasa sõnul puhkes lennujaamas seepeale hüsteeria ning ka lennujaama töötajad polnud juhtumist just vaimustuses. Sealjuures täpsustati lennujaamast, et looma kõhus ei üritatud kaasa vedada narkootikume ega muud säärast, tegu oli vaid kaslasega.

Benincasa kirjeldas lisaks Twitteri keskkonnas, et lennujaama töötajate näol oli tegu loomasõpradega ning ta pole iial näinud sellist raevu, mida nad reisija vastu väljendasid. «Me kõik õppisime täna midagi. Peamine õppetund oli aga – ära ürita oma kassi lennujaama röntgenskannerisse saata!» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles