Hirm on sundinud lapsevanemaid batuuditellimusi tühistama

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Batuut Pärnu rannas
Batuut Pärnu rannas Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Vaatamata pühapäevasele õnnetusele võis näiteks eile näha Tallinna loomaaias lapsi rõõmsalt batuudipeal hüppamas, küll aga on murelikumad lapsevanemad juba oma batuuditellimusi tühistanud.

Juba üleeile õhtul helistasid mitmed kliendid näiteks ühe atraktsioonide laenutusega tegeleva ettevõtte, Batuudijussi omanikule Jaanus Laanele ning tühistasid hirmust oma broneeringud, vahendab ERR uudised eileõhtust «Aktuaalne kaamerat».

Kuna pühapäevane ränk batuudiõnnetus tekitas mitmeid küsimusi, siis helistati ka lihtsalt selleks, et küsida nii batuutide turvalisuse kui ka eilse õnnetuse kohta. Laane sõnul on kõige lihtsam viis batuute kinnitamiseks vaiad, kõvale pinnasele on võimalik atraktsiooni kinnitada ka näiteks koormarihmaga ning liivapinnase puhul peaks kasutama veel eraldi toestust.

Lastega loomaaeda tulnud vanemad ütlesid, et lubavad lapsi endiselt batuudile, kuna ohutusnõuded on tagatud, samuti ei pidanud nad vajalikuks batuute keelustada, küll aga hoidsid nad oma lastel tavapärasest rohkem silma peal.

Refereeritud uudist saab lähemalt lugeda ERR-ist ja vaadata allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles