McDonald’s laseb kliendid kööki

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald`s teeb oktoobri lõpus klientidele oma köögi uksed lahti.
McDonald`s teeb oktoobri lõpus klientidele oma köögi uksed lahti. Foto: SCANPIX

Kiirtoidukett McDonald’s teatas, et korraldab oktoobri lõpus avatud uste päevad, kus huvilised saavad oma silmaga näha, kuidas valmivad friikartulid ja burgerid.

«Kõikides riikides, kus McDonald’s on avatud uste päevi korraldanud, on need osutunud väga populaarseks. Inimestele on pakkunud suurt huvi näha, mis toimub leti taga ehk siis tavapäraselt vaid töötajatele mõeldud alal ning ühtlasi saada vastuseid kõikvõimalikele küsimustele McDonald’s restoranide kohta,» rääkis keti Eesti ärijuht Tomasz Nawrocki.

Ekskursioonid toimuvad täpsemalt 30. ja 31. oktoobril kell 11-17 iga 20 minuti järel. Kuna ühte gruppi mahub piiratud arvul inimesi, tuleb end eelnevalt kirja panna. Selleks tuleb kontakti võtta restoraniga, kuhu ekskursioonile soovitakse minna. Infot saab ka telefonil 664 5670 või McDonald`si Eesti veebileheküljelt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles