Lennujaamas saab nüüdsest ravimivarusid täiendada

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaamas avatud apteek.
Lennujaamas avatud apteek. Foto: Magnus Heinmets

Tallinna Lennujaam teatab, et nüüdsest on lennujaamas ka apteek, mis asub peale julgestuskontrolli Tax Free ja Hää Eesti Asi kaupluste vahetus läheduses.

Reisimine on jälle lihtsam, sest enne väljalendu on võimalik ravimivarusid lennujaamas täiendada. Kuna Apteek asub peale julgestuskontolli, siis saab soetada vajalikus suuruses vedelaid ravimeid muretsemata, et need julgestuskontrollis ära võetakse.

«Kui olete unustanud maha nohurohu või tuleb vahetult enne reisi rinda pista ootamatult saabunud viirusega, siis Tallinna Lennujaama Apteegist saab abi. Kogenud proviisorid aitavad leida vajalikud ravimid või hügieenitooted,» seisab lennujaama koduleheküljel.

«Meie jaoks kestis see protsess kaua, aga lõpuks saime lennujaama niikaua oodatud apteegi,» lisas Lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts.

Lennujaama apteeki haldab Vigala Apteek OÜ. Apteegis on müügil reisil vajaminevad käsimüügiravimid, laias valikus hügieenitooteid ja beebikaupasid, kosmeetikatooteid ja looduslikke ravimeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles