Enimmüüdud tahvelarvutite seas on mitu üllatajat

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti.
Tahvelarvuti. Foto: SCANPIX

Elisa, EMT ja Tele2 avaldasid käesoleval poolaastal oma viis enimmüüdud tahvelarvutit. Selle ostul on oluline sihtgrupi valik - näiteks ilmnes ühe enimmüüdud tahvlina lastele suunatud Lotte versioon ning teisena tahvel, mis sobib liikuva eluviisiga tööinimestele.

Tele2 enimüüdud tahvelarvutite puhul torkab silma eelkõige Samsungi nimi, mis haarab lausa kolm esikohta. Sarnaselt EMT-le on esindatud ka Apple iPad.

EMT tahvelarvutite müügis domineerivad tuntumate tootjate Samsungi ja Apple mudelid. Nende vahele on ennast surunud spetsiaalselt lastele suunatud Lotte tahvel, mis jaemüügi valdkonnajuhi Heiko Sõro sõnul näitab, et üha rohkem soetatakse tahvelarvutit ka nö laste meelelahutuseks või harivateks mängudeks. TOP 5 hulka mahtus ka Windows 8.1 täisversiooniga tahvel, millel on kaasas Bluetooth lisaklaviatuur ja mis pakub sülearvutile lähedast kasutuskogemust.

Elisa tahvlite topis on edetabelis näha ka Windows operatsioonisüsteemiga Lenovo seadet, mis on Elisa tooteturunduse osakonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul tingitud klientidest, kes oma tööülesannetega liikvel olles pigem tahvlis kui sülearvutis tegelevad. Esimene ja kolmas koht tahvelarvutite müügis on aga soodsa hinnataseme, ent väga heade tehniliste näitajatega Huawei tahvlite käes.

EMT

Tele2

Elisa

Samsung Galaxy Tab 4 10.1“ 16GB 4G+WiFi

 

Samsung Galaxy TAB 4 10.1

 

Huawei Media Pad Link 10 Plus

 

Huawei Mediapad 7 Youth2 3G+WiFi 

(Lotte versioon)

 

Samsung Galaxy Tab S 10.1

 

Samsung Galaxy TAB4 10.1

 

Apple iPad Air 2 64GB 4G+WiFi

 

Samsung Galaxy Tab A 9.7 16GB

 

Huawei Media Pad T1 8.0 Pro 16GB

 

Samsung Galaxy Tab S 10.5“ 4G+WiFi

 

Apple iPad Air2 16GB 4G+WiFi

 

Lenovo Yoga Tablet 2 Android

 

Lenovo Yoga Tablet 2 10“ 32GB 4G+Wifi Windows OS

 

Huawei Media Pad T1

 

Samsung Galaxy Tab S 10,5" 16GB

 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles