Tiit Pruuli: kurb, et need töökohad on nüüd Venemaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ligi paarikuise pausi järel taas rongiga Moskvast Tallinnasse sõitjate hulgas oli nii vanaema, kes tuli Uzbekistanist tütreperele külla, kui ka Peterburist esmakordselt Tallinna avastama tulnuid.

«Ei oodanud, et tuleb nii palju reisijaid,» märkis rongiülem Mikhail Malinin. Eile õhtul Moskvast väljunud rongi kahesajast istekohast olid Moskvast alates kõik kohad välja müüdud. Täna varahommikul Peterburis vahepeatuse teinud rong tõi Tallinna 57 reisijat.

«Esimest korda sõitsime, loodetavasti tulevikus ka,» sõnasid täna pealelõunal rongiga Peterburist Tallinna puhkama tulnud Sergei (38) ja Aleksei (38), kelle suurim kahetsus oli, et rongis puudub baar. Küll aga olid nad rahul sellega, et kõigile reisijatele pakuti kuuma teed.

Viimased 15 aastat Tallinna-Moskva rongiühenduse vastutanud Go Raili nõukogu liige Tiit Pruuli sõnas samas, et on heameel, et rong jälle sõidab, kuid kahju on sellest, et ettevõte ise pidi kevadel pärast rongiliikluse katkestamist 200 inimest koondama ja need töökohad on nüüd Venemaal.

Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles