McDonald’s plaanib Eestis revolutsiooni

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald's.
McDonald's. Foto: Lauri Kulpsoo / Postimees

 Maailmas kiirsöögikoha üheks sümboliks peetav McDonalds on otsustanud oma senisest teeninduskontseptsioonist loobuda ja juba sel aastal luuakse Eestisse uutmoodi söögikohad.

«Alustame suurte investeeringutega juba sel aastal, renoveerides Sõle ja Rocca al Mare McDonald’si restoranid. Tutvustame uut teenusekontseptsiooni, mis tähendab, et tooteid hakatakse valmistama alles pärast tellimuse esitamist,» rääkis McDonald's Baltikumi tegevjuht Vladimir Janevski. Ka plaanib kiirsöögikoht investeerida  lähiaastatel digitaalsetesse lahendustesse, võttes kasutusele iseteeninduskioskid. «Kõik külastajad saavad valida puutetundliku ekraaniga iseteeninduspunktist meelepärased tooted ning tasuda nende eest sealsamas,» rääkis Janevski. Esimesed iseteeninduspunktid rajatakse  Sõle, Rocca al Mare ja Viru tänava restoranidesse sellel aastal, kõige varem oktoobris. Lähiaastate jooksul uuendatakse ka kõik teised restoranid.

Janevski sõnul uurib ettevõte aktiivselt võimalusi, et avada lähiaastail uus restoran. «Kuni need plaanid ei ole aga lukku pandud, ei saa me üksikasju restorani võimaliku asukoha teemal avaldada,» lisas ta.

McDonald’si restorane pidav Premier Restaurants Eesti OÜ möödunud aasta käive oli 17,3 miljonit ning kasum 1,6 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles