Maxima uuendab väikepoode

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima uus pood Narvas.
Maxima uus pood Narvas. Foto: Maxima Eesti

Maxima on asunud Eestis arendama kodupoodide kontseptsiooni, mil väikekauplustes hakatakse pakkuma laienendu tootevalikut.

Narvas avati täna aadressil Tallinna maantee 19c uus Maxima X kauplus, mis põhineb jaeketi uuel kodukaupluse kontseptsioonil.

«Kodukauplusteks peame ja nimetame kõiki Maxima X kauplusi, tänaseks on Eestis neid 54. Uue formaadiga kauplusi eristab eelkõige suurem kaupade valik. Näiteks täna Narvas avatud kaupluses pakume tarbijatele võimaluse soetada lisaks toidu- ja esmatarbekaupadele Maxima tsehhides valmistatud kulinaaria- ja kondiitritooteid, kohapeal küpsetatud pagaritooteid ning värskeid liha ja mereande,» ütles Maxima kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets.

Foto: Maxima Eesti

Kodupoodide kontseptsiooni on väiksemas mahus püüdnud arendada ka Selver. «Kodupoeks võib nimetada meie kahte poodi, mis on meie teiste kaupluste kõrval väiksema müügipinnaga.  Neid lähiajal juurde tulemas ei ole. Kuigi ostjad eelistavad enam supermarketeid ja käivad  kaubanduskeskustes, siis võime oma näidete põhjal öelda, et väiksemad kauplused on väga edukad siis, kui asuvad näiteks tiheda liiklusega trassi kõrval ja nagu Pääsküla Selver, asuvad transpordisõlme lähedal nagu Balti Jaama Selver või on keset suuremat elurajooni. Meil ostetakse väiksemates kauplustes väga palju puu- ja köögivilju, Selveri köögi kulinaariatooteid ja pagaritooteid,» ütles Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles