Hot.ee ja Suhtlus.ee teenused olid taas häiritud

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT ja Elioni esindus.
EMT ja Elioni esindus. Foto: Postimees

Anonüümseks jääda sooviv lugeja andis Tarbijale teada, et Elioni hallatavad suhtluskeskkonnad hot.ee ja Suhtlus.ee ei toimi juba mitu päeva.

Eesti Telekomi meediasuhete juhi Raigo Neudorfi sõnul polnud nendeni ühtki selleteemalist kaebust jõudnud, ent hiljem selgus, et riistvara rikke tõttu oli tõesti mõjutatud osa hot.ee ja Suhtlus.ee kliente.

«Riistvara rikke tõttu oli ja on häiritud osade hot.ee ja Suhtlus.ee klientide e-posti teenus. Rikke tulemusena tekkis ühe serveri meililiikluses ülekoormus, mille tõttu ei saanud osa kliente õigeaegselt oma saabunud e-kirju kätte, samuti esines osadel klientidel probleeme oma meilikontole sisselogimisega. Kõiki hot.ee ja Suhtlus.ee kliente rike ei puuduta,» selgitas Neudorf.

Elioni spetsialistid tegelevad probleemi kõrvaldamisega ning praeguse prognoosi kohaselt suudetakse rikke-eelne olukord taastada paari-kolme tunni jooksul. Eesti Telekom (Elion) tänab mõistva suhtumise eest ja vabandab tekkinud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles