Teenindajad said suure jootraha lastele annetamisel peapesu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jootraha.
Jootraha. Foto: SCANPIX

Ütlus «ükski heategu ei jää karistuseta» peab paika ka internetiajastul, nimelt said suure rahasumma annetajad meedias peapesu tähelepanu nõudmise eest.

Celeste Bouchard ja Trent Schmidt on teenindajad Hudsoni restoranis Edmontonis. Nädal tagasi said nad tuhandedollarilise jootraha, mille otsustasid annetada Edmontoni lastehaiglale, vahendab Metro News. Teenindajad on aga jahmunud järelkajast, mille osaliseks nad pärast meediakajastust said.

Nimelt sai lugu palju negatiivset tagasisidet, näiteks arvas üks kommentaator, et rahaannetamine toimub töötajate tähelepanuvajaduse tõttu. Veel oletati, et jootraha andja oli ilmselt joobes, sest sellise rahasumma andmine polnud õiglane.

 Bouchard on tagasiside peale ärritunud ning lisab, et söögikoha juhataja tegi annetuse avalikuks, nemad polnuks üldse tähelepanu tahtnud.

«Hakkasin kommentaare lugedes nutma, sest olin hingepõhjani solvunud. Jootraha andja teadis, mida ta teeb ning ka tema suhtes polnud aus ennatlikke järeldusi teha,» ütles teenindaja.

Sellegipoolest pole karmid sõnad pannud neid annetusest loobuma. «Mind lihtsalt kurvastab, et inimesed mõistavad seda valel moel. Meil on õigus olla hea ning annetuse abil saame ka head teha,» lisas Bouchard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles