Suurvõidu saanud viiekordne vanaisa plaanib lisaks koduremondile ka perele raha kulutada

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pilet
Bingo Loto pilet Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht / Scanpix

15. juuli Suure Lotokolmapäeva telesaates loositi välja Bingo Loto jackpot summas 379 320,80 eurot, mis läks sedapuhku jagamisele kahe lotomängija vahel, üks võidu saanud mees käis täna Eesti Lotos oma 189 660,40 euro suurust võitu vormistamas.

«Võidupiletid olid ostetud internetist ja Järvakandi Kandi Konsumist,» sõnas Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel. Järvakandist võidupileti ostnud mees käis täna koos pojaga ka juba Eesti Lotos oma 189 660,40 euro suurust võitu vormistamas.

Pensionipõlve pidav Raplamaa mees sai oma võidust teada Lotokolmapäeva telesaadet vaadates, arvates küll esmalt, et küllap on ta midagi valesti üles märkinud. «Kuna tegemist on mehe esimese suurema võiduga, oli üllatus seda suurem,» märkis Eesti Loto turundus- ja müügidirektor.

Et tegemist on viiekordse vanaisa ning juba ka vanavanaisaga, plaanib võitja lisaks kodu remondile osa rahast kindlasti ka oma lähedaste heaks kasutada.  

Täna vormistas oma võidu ka 15. juulil Viking Lotto kohaliku 5+1 võidutasandiga 74 766,40 eurot võitnud mängija. Tegu on juba aastaid iganädalaselt Viking Lottot mänginud mehega, kes plaanib oma võidu investeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles