Lux Express ei saanud reisijate ihaldatud liinile luba

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express buss.
Lux Express buss. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maanteeameti liinilubade komisjon keeldus Lux Expressile Tallinna-Kuressaare uuele liinile liiniluba andmast, sest taotletud väljumisajad oleksid läinud kokku teiste busside väljumisaegadega.

Lux Express tahtis avada Tallinna-Kuressaare vahel uue kiirkaugbussiliini, millega saarlased saaksid ühe päevaga pealinnas ära käia, kirjutab väljaanne Meie Maa.

Uute reiside avamise mõte tuli saarlastelt, kes pöördusid bussifirma poole sooviga, et Lux Express väljuks Saaremaalt hommikul ja Tallinnast õhtul: idee järgi pidi buss väljuma iga päev Kuressaarest kell 6 ja Tallinnast kell 16.35. 

Aastaringseks kavandatud bussiliini marsruuti oli mõeldud ka Tallinna lennujaam, see andnuks Saaremaa elanikele võimaluse ümberistumiseta jõuda pealinnast väljuvatele lennukitele.

AS Lux Express Estonia juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul kavatseb bussiettevõte uusi väljumisi taotleda taas sügisel. 

Loe artiklit pikemalt Meie Maast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles