Lugeja küsib: miks on Tallinki kajutites endiselt nõukaaegsed telerid?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana televiisor.
Vana televiisor. Foto: SCANPIX

«Olen käinud korduvalt Tallinki laevaga Stockholmi kruiisil ja ikka on seal kajutis need imepisikese ekraaniga televiisorid. Samas sattusin hiljuti Viking Line'i laevale ja seal olid kajutites tänapäevased telerid. Miks Tallink kajutitesse normaalseid telekaid ei osta?» päris Marko.

Vastab Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Tallinna-Stockholmi liinil olevatel reisilaevadel Victoria I ja Romantika vahetame telereid praegu jooksvalt kajutiplokkide kaupa välja. Siiski pole me seni pidanud otstarbekaks korralikult töötavate aparaatide väljavahetamist pelgalt seetõttu, et saadaval on moodsamaid variante. Keskkonna säästmise ning kulude mõttekuse seisukohalt on selline teguviis, kus vahetatakse välja amortiseerunud asju, meie arvates parem lähenemine. Ühtlasi püüame teha ka laevareisi nii huvitavaks, et kajutis ei oleks vaja olla muuks kui puhkamiseks. Ootame reisijatelt meile ka alati otse tagasisidet, mille saab saata meiliaadressil feedback@tallink.ee kui ka edastada läbi meie Tallink Eesti Facebooki konto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles