Eesti lennufirmat tunnustati täpsete lendude eest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk.
Lennuk. Foto: SCANPIX

Moskva Šeremetjevo lennujaamas peetud tseremoonial tunnustati punktuaalsemaid lennuettevõtteid, Estonian Air sai täpseima lennukompanii tiitli.

Moskva Šeremetjevo lennujaam omistas esimese poolaasta tulemuste põhjal Estonian Airile täpseima lennufirma tiitli välismaiste lennufirmade kategoorias (alla saja tuhande reisijaga aastas antud liinil), et rõhutada lendude õigeaegse väljumise tähtsust.

«Antud tiitel – olla täpseim rahvusvaheliste lennuettevõtete hulgas – on meile väga oluline tunnustus. Estonian Air on täpseima lendaja tiitli pälvinud ka sellistes rahvusvahelistes lennujaamades nagu Amsterdam Schiphol, Brüssel ja Kiiev Boryspil,» lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Esimesel kuuel kuul oli Estonian Airi lendude punktuaalsus ehk väljumise täpsus (15 minutit) 91 protsenti ja juunis 91,6 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles