Liigset müra tekitanud baar pääses sulgemisest

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vali muusika häiris Kuressaare elanikke.
Vali muusika häiris Kuressaare elanikke. Foto: SCANPIX

Kuigi Kuressaare linnavalitsus alustas baari Uim pidaja suhtes haldusmenetlust, mille eesmärgiks on kaaluda rentnikuga üürilepingu ennetähtaegset lõpetamist, on osapooled hetkel aga rahumeelsele kokkuleppele jõudnud.

Menetluse alustamise tingisid korduvad kaebused, mille kohaselt Kohtu ja Kauba nurgal tegutsev kohvik-baar Uim produtseerib baari esisel tänaval öörahu ajal häirivat muusikat, vahendab Meie Maa.

Esmaspäeval toimus linnavalitsuses seoses baari Uim ümber üles kerkinud temaatikaga koosolek, kus osalesid nii baari pidaja, Kuressaare politsejaoskonna kui politsei- ja piirivalveameti esindajad.

Arutelu käigus kuulati ära poolte selgitused ja tehti ettepanek olukorra rahumeelseks lahendamiseks. «Linnavalitsuse tingimuseks on, et öisel ajal ei oleks muusika liialt vali ja regulaarselt toimuks terrassi ümbritseva ala koristus,» ütles Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles