Rakendused, mis teevad suvel elu mugavamaks

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waze mobiilirakendus, mis aitab jõuda lihtsalt ja kiiresti vajalikku sihtpunkti.
Waze mobiilirakendus, mis aitab jõuda lihtsalt ja kiiresti vajalikku sihtpunkti. Foto: Mihkel Maripuu

Nutirakendused võivad muuta suvise mobiilse elu mugavamaks ja praktilisemaks. 

Lisaks meelelahutusele võib rakenduste seast leida ka selliseid, mis täidavad praktilise abimehe rolli, kirjutab Digitark.

Spotify – avab muusikamaailma, mis annab juurdepääsu miljonitele lugudele.

Waze –  aitab jõuda lihtsalt ja kiiresti vajalikku sihtpunkti, kogudes aktiivsetelt kasutajatelt tagasisidet liikumise kiiruse ja ummikute kohta.

minuTV – minuTV äpiga saab vaadata filme, sarju, lastesaateid, telekanaleid ja salvestisi.

Neti.ee – see mobiilirakendus võimaldab kiirelt ja mugavalt teha otsinguid ettevõtete kataloogist, andmebaasist ja kaardilt, samuti otsida lähimat kohviku või kaupluse aadressi või teekonda selleni.

RMK – RMK mobiilirakendusest leiab loodushuviline matkasell infot riigimetsas asuvate puhkeobjektide kohta: lõkkekohad, telkimisplatsid, matkarajad, metsaonnid jpm.

Suhtlus Pilv – see on tasuta teenus, kuhu saab kokku tuua kõik oma pildid, dokumendid ja videod.

Teeinfo – maanteeinfo rakendus võimaldab kaardil näha hetkel riigimaanteedel kehtivaid piiranguid, vaadata teekaamerate pilte ning tutvuda liiklusloendurite ja teeilmajaamade mõõdetud andmetega.

Bussipiletid.ee – sõiduplaan, mis on tahvlil bussipeatuses, võib olla ka mobiilis.

Eesti supelrannad – see rakendus toob kasutajani kõik Eesti ametlikud supelrannad koos sealsete õhu- ja veetemperatuuridega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles