Augustibluusilt saab öösel eribussiga minema

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustibluusil käivitatakse festivali puhul eribuss.
Augustibluusil käivitatakse festivali puhul eribuss. Foto: Teet Malsroos

Haapsalus 31. juulil -1. augustil toimuval Augustibluusil käivitatakse festivali puhul bluusirong ning eribuss viib soovijad ööseks Tallinnasse.

Mõlemal ööl kell üks, pärast pealava programmi lõppu, väljuvad Haapsalu piiskopilinnuse väravaesisest parklast festivali eribussid Tallinnasse.

Ööbussi piletid on müügil festivali infopunktis piiskopilinnuse peaväravas. Kui pealinlastel on võimalik ööseks koju pöörduda, siis Haapsalus öömaja leidmiseks on korraldajatel anda paar vihjet.

Nimelt, Haapsallu lisandub igal aastal mitmeid kodumajutust pakkuvaid paiku. «Kui hotellide broneeringu süsteemid näitavad, et kõik kohad välja müüdud, siis tasuks proovida ka rahvusvahelist lehekülge booking.com, kus veel eile õhtuse seisuga mitmetes majutuspaigas paar tuba alles olid,» sõnas festivali programmijuht Raul Ukareda.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles