Aiapidajad on avastanud enda jaoks veebipoed

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hortese aianduskeskusest pärit seemned.
Hortese aianduskeskusest pärit seemned. Foto: Peeter Langovits

Aianduskaupade veebipoest ostmine kogub Eestis üha enam populaarsust ning kliente ei heiduta seegi, et internetis osteldes tuleb maksta lisaks kauba kättetoimetamise eest. Õigupoolest ei pruugigi kohaletoimetamistasu ostu sugugi kallimaks teha, kui arvestada, et paljudele tähendab aianduspoodi minek mitmekümne kilomeetri kaugusele sõitmist ning seega olulist raha- ja ajakulu.

Juhani Puukoolil on istikuärisid nii Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Lagedil kui ka Harkus. Lisaks saab alates 2007. aastast taimi tellida ka e-poest, mille tootevalikust leiab muuhulgas lille- ja köögiviljaseemneid, ilu- ja marjapõõsaid, erinevaid maasika- ja viinapuutaimi ning muudki.

Internetis poodlemise võimalust on viimase viie aasta vältel pakkunud ka aianduskeskus Hortes. Firma turundusspetsialisti Birgit Jõgeva sõnul dikteerib nii e-poes kui ka aianduskeskuses toodete müüki eelkõige hooaeg. Näiteks kevadel moodustavad e-poe müügist suurema osa mullad, multšid, väetised ja aiatarvikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles