Mobiilioperaatori pakett tekitab kasutajas meelehärmi

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 Smart kõnekaardipakett tekitab kasutajas rahulolematust.
Tele2 Smart kõnekaardipakett tekitab kasutajas rahulolematust. Foto: Dmitri Kotjuh

Tele2 Smart kõnekaardile saab laadida erinevaid pakette, kuid seda valesti tehes võib kaotada teatava summa raha.

Tarbija lugeja pöörab tähelepanu sellele, et paljudele tuleb suvel välisriikidest külalisi, kes sooviksid kasutada ajutiselt kohaliku mobiilioperaatori teenuseid. «Smart kõnekaardile on võimalik laadida erinevaid pakette, kuid kui seda valesti teha, siis on suhteliselt suur tõenäosus, et kaotad raha,» sõnas nõutu lugeja.

Ta toob näiteks selle, et kui valida hetkel käimasoleva kampaania «Suvi tuleb surfates» ning laadida peale Smart7 pakett, võib jääda «Surfates» paketist ilma ja kaotada 4,99 eurot.

Tele2 kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul saab tellida kõnekaardiga soodustusi, kuid korraga saab kehtida vaid üks ning teist tüüpi sooduspaketti tellides kaotab eelmine tõepoolest kehtivuse.

«Soovitame alati kasutajatel tutvuda pakettide tingimustega, et valida endale kõige sobilikum variant ning saada kõik soovitud soodustused kätte,» sõnas ta.

Saarvelt märkis, et juunis oli kõige populaarsem soodustus interneti kuupakett, mida kasutas üle 3000 Smart kõnekaardi kliendi. «Välismaalastele kehtivad samad tingimused ja soodustused mis eestlastelegi,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles