Uus Eesti otsingumootor püüab noorte emade südant võita

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe lugejate poolt tunnistati Eesti lastesõbralikumaks söögikohaks Siriuse pitsakohvik Tartus.
Postimehe lugejate poolt tunnistati Eesti lastesõbralikumaks söögikohaks Siriuse pitsakohvik Tartus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Uus otsingumootor TripTripHurray on kahe Eestis elava ungarlase Vera Erdosi ja Gabor Kothenci loodud teenus, mille abil saab leida sobivaima koha einestamiseks või pikemaks peatumiseks.

TripTripHurray keskendub praegu enam väikelastega emadele, kuna infonõudlus just lastesõbralike kohtade järele on suurim, teatas ettevõte. Samuti on populaarsed näiteks otsingud taimetoitu pakkuvate ning lemmikloomi tervitavate söögikohtade leidmiseks.

TripTripHurray loojate sõnul oli puudu keskkond, kust oleks võimalik leida restoranide, hotellide, ostukeskuste, spordiklubide või mõne muu koha kohta nii põhjalikku informatsiooni, et see rahuldaks täielikult spetsiifiliste vajadustega klienti. Portaali loojad rõhutavad, et taoline informatsioon, mida nende veebikeskkond nüüd pakub, on enamasti näiteks restoranide või ööbimiskohtade kodulehtedel peaaegu et olematu. Pikemas perspektiivis loodetakse jõuda teenuste paremaks muutmiseni, mis tegelikult ei olegi TripTripHurray loojate sõnul midagi keerulist. Enamasti piisab vaid mõnest lisalastetoolist või menüü täiendamisest paari uue laste/eritoiduga.

Hetkel pakutakse TripTripHurray teenust 19 Euroopa riigis ning valida on võimalik ligi 2000 söögi- ja peatumiskoha vahel. 2015. aasta lõpuks loodetakse teenust pakkuda juba sajas riigis, mille hulka kuuluvad kindlasti ka populaarsemad sihtkohad soojamaareisideks nagu Kreeta, Rhodos, Korfu ja Sharm el Sheikh.

Praegu tegelevad arvustuste kogumise ja kirjutamisega veebikeskkonna loojad ise, kuid tulevikus loodetakse suurem hulk arvustustest saada ikkagi teenusekasutajatelt. Küll aga tehakse juba strateegilist koostööd lastekaupade firma Mothercare’iga ning juuli lõpust on TripTripHurray veebikeskkond osa Estonian Airi parda-WiFi teenusest AirFi.

Uue otsingumootori  arenduspartnerina on kaasatud Opus Online.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles