Kinokülastajad eelistavad sabas seista

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletijärjekord Coca-Cola Plazas.
Piletijärjekord Coca-Cola Plazas. Foto: PM Tarbija

Kuigi Coca-Cola Plazas on juba aastaid võimalus osta pileteid iseteeninduskassast, eelistavad filmisõbrad kassasabas seismist.

Selle nädala teisipäeva õhtul vonkles Coca-Cola Plaza kassade taga pikk järjekord, samal ajal kui iseteeninduskassat kasutas vaid mõni üksik filmisõber pileti välja trükkimiseks.

Forum Cinemas turundusjuhi Liis Mengeli sõnul on alates 2011. aastast kinodes iseteeninduskioskid, kust saab lisaks netist ostetud piletite välja printimisele ka osta pileteid.  «Täna on klassikaliste piletikassade kõrval Coca-Cola Plazas kokku seitse iseteeninduskassat. Narva ja Tartu kinos mõlemas kolm iseteeninduspunkti,» rääkis Mengel.

Iseteeninduskassa seisab sageli jõude.
Iseteeninduskassa seisab sageli jõude. Foto: PM Tarbija

Kuigi iseteeninduskassast on pileti ostmine kiire ja lihtne, kasutatakse neid Mengeli sõnul valdavalt siiski internetist ostetud piletite väljatrükkimiseks ning vähem piletiostuks.

Hetkel on tavakassade ja iseteeninduspunktide arv Forum Cinemas kinodes enam-vähem võrdne. «Kindlasti plaanime oma e-teenuseid ja iseteeninduskassade süsteemi edasi arendada ja täiustada, kuid kuna endiselt eelistab osa kliente osta kinopileti kassast kohapeal, siis jäävad lähiaastatel alles ka tavakassad,» lisas turundusjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles