Türgis haigestunud mees ootab riigi otsust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui aprillikuus Türgis puhkamas käies kaalus Raido Reinvart (pildil) veel üle 90 kilo, siis on ta sealt saadud haiguse tagajärjel tänaseks kaotanud ligi 30 kilo.
Kui aprillikuus Türgis puhkamas käies kaalus Raido Reinvart (pildil) veel üle 90 kilo, siis on ta sealt saadud haiguse tagajärjel tänaseks kaotanud ligi 30 kilo. Foto: Erakogu

Päikeseline puhkusereis Türki lõppes neljaliikmelisele Eesti perele aprilli lõpus pereisa haigestumise ja üüratult suure haiglaarvega, mille hüvitamine sõltub Eesti riigi otsusest.

«22. aprillil jõudsime Türki ja 29. aprillil pidime tagasi tulema,» meenutab pereema Kairi Reinvart (34) kevadist puhkusereisi, mis sai viimase päeva hommikul pere jaoks väga ootamatu pöörde.

Nimelt hakkasid pereisal Raido Reinvartil (37) tugevad kõhuvalud ja enesetunne läks kiiresti halvaks, mistõttu otsustas hotellituppa kutsutud arst mehe haiglasse läbivaatusele saata. Kuna perekond pidi juba paari tunni pärast tagasilennule asuma, lubati haiglast, et kui kõik korras, tuuakse pereisa neile lennujaama järele. Siiski pidi pereema Eestisse naasma kahe – tol hetkel viie- ja 12-aastase – lapsega üksinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles