Runö rikke tõttu jääb ära mitu saartevahelist reisi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirlaev Runö.
Kiirlaev Runö. Foto: Urmas Luik

Kiirlaeva Runö rikke tõttu jääb ära mitu reisi Ruhnu-Munalaid-Ruhnu ja Ruhnu-Pärnu-Ruhnu suundadel.

Tehnilise rikke tõttu ei toimunud Ruhnu liinidel graafikureise eile ega täna. Laupäev on Ruhnu liinidel reisivaba päev. Ära jäid pühapäevased reisid Ruhnu-Munalaid-Ruhnu ja Ruhnu-Pärnu-Ruhnu suunal ning tänased Pärnu-Ruhnu reisid, kokku jäi ära viis väljumist.

Nende asemel toimus öösel edasi-tagasi reis piiratud võimekusega ja tuule piiranguga kuni 7m/s Pärnu-Ruhnu-Pärnu 21:30 Pärnust, 2:50 Ruhnust ja 7:35 jõudis laev tagasi Pärnusse. Pärnus ootas reisijaid buss, mis viis soovijad Munalaiu sadamasse oma sõidukitele järele.

Graafikujärgset liiklust ei ole ka homme, mil jäävad ära reisid Roomassaare suunal.

Reisijaid teavitatakse jooksvalt telefoni ja SMSi teel, samuti saab infot laevaliikluse veebilehelt ja infotelefonilt 14204 kell 8:30-20:00.

Täna defekteeritakse masinat täpsemalt, mis annab selguse, kui suur on tööde maht ja selleks kuluv aeg. Edasised otsused Ruhnu saarega ühenduse osas tulevad kohe, kui on selgunud Runö tehniline seis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles