4G-võrgule üleminek toob Elisa kliendile üheeurose hinnatõusu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa kauplus Ülemiste ostukeskuses.
Elisa kauplus Ülemiste ostukeskuses. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alates 1. septembrist võtab Elisa eelmise põlvkonna mobiiltelefoni nutipakettides kasutusele 4G-võrgu, millega kaasneb kliendile valdavalt üheeurone hinnatõus.

Andmesidekiiruse kahekordistamine ja 4G-võrgu avamine toob paratamatult kaasa veidi kõrgemad kulud, ütles Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski BNS-le.

Üleminek puudutab Elisa Nutikalt Piiramatu 9 ja Nutikalt Piiramatu 11 pakettide kliente, kelle seadmed lülitatakse 4G-võrku automaatselt.

Tarbijakaitseameti kommunikatsiooniekspert Pille Kalda selgitas, et olukorras, kus sideettevõtja muudab ühepoolselt sideteenuse lepingu tingimusi, peab tarbija tegema valiku, kas ta nõustub uute tingimustega või ütleb lepingu üles ilma leppetrahvita ja valib omale sobivama sideteenuse pakkuja.

«Antud juhul on eelviidatud Elisa kodulehel tarbijaid teavitatud ka sellest, et nende pakettide kasutajatel, keda muudatus puudutab, on õigus leping käesoleva aasta augustikuu jooksul üles öelda,» märkis Kalda.

Olemasolevate Mint Basic, Mint Mild, Nutikalt piiramatu 8 klientidele annab Elisa kvaliteetse 4G võrgu kasutamise võimaluse ja lisakiirused ühe euro suuruse hinnamuudatuse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles