Tööd saab... eeslitreenija!

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeslid
Eeslid Foto: SCANPIX

Saaremaal Laimjalas Ruhve külas Meremaa talus elav Tuula Pennanen otsib inimest, kes aitaks tal eeslid uuesti vormi saada.

Pennanen on Meremaa talus elanud juba kuus aastat ja selle aja jooksul on ta lisaks kahele eeslile soetanud majapidamisse veel lambaid, kanu, kasse ja koera, vahendab Saarte Hääl.

Tuula Pennanenil on kaks eeslit – kümneaastane Manta ja Manta kuueaastane poeg Werner –, ning loomad ostis ta kuus aastat tagasi Soomest, kuna Eestist ei ole võimalik eesleid osta. Kuna viimase kuue aasta jooksul on eeslid Pennaneni sõnul kaalus palju juurde võtnud, siis otsib ta abilist, kes aitaks loomi treenida.

«Mul ei ole selles suhtes abilise otsimisega kiire, eeslid elavad 40 aastat ja ega ma ei hakka neile ette ütlema, millal nad peavad kohal olema või mitu päeva nädalas on vaja tulla – tulevad, millal saavad,» sõnas Pennanen.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles