Selver sattus reisikorraldajate musta nimekirja puhkuseperioodi tõttu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Männimäe Selver.
Viljandi Männimäe Selver. Foto: Peeter Kümmel

Täna avalikustas tarbijakaitseamet 16 reisiettevõtet, kes lisati musta nimekirja, üllataval kombel kuulus nimistusse ka Selveri toidukaupluste jaekett.

Tarbijakaitseameti reisikorraldajate musta nimekirja sattus ka peamiselt jaemüügiga tegelev AS Selver; ettevõtte kinnitusel on Selveril vajalik aruanne esitamata puhkuseperioodi tõttu.

«Puhkusteperioodi tõttu jäi antud aruande esitamise tähtaja saabumine kahetsusväärsel kombel meil kahe silma vahele, kuid kindlasti esitame selle hiljemalt homme (kolmapäeval),» ütles Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid.

Selver sattus nimekirja, kuna polnud tähtajaks esitanud teise kvartali pakettreiside kogumüügi aruannet, mis on vajalik tagatisraha vastavuse hindamiseks tarbijate ees võetud kohustustele.

Seetõttu kandis tarbijakaitseamet AS-i Selver koos 15 muu ettevõtjaga reisiettevõtete musta nimekirja, mis on abivahend tarbijatele, kes soovivad enne reisi ostmist kontrollida firma usaldusväärsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles