Nadi suveilm sunnib eestlasi juba talvepuhkusi planeerima

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai on üks peamisi sihtkohti, kuhu eestlased tahavad oma talvepuhkust veetma minna.
Tai on üks peamisi sihtkohti, kuhu eestlased tahavad oma talvepuhkust veetma minna. Foto: SCANPIX

Kuna suvised puhkusereiside pakkumised on kehva suveilma tõttu juba praktiliselt välja müüdud, on eestlased hakanud hoogsalt suusapuhkusi planeerima.

Reisibüroo Wris juhatuse liige Krista Esta tõdes, et halb suvi on tõesti pannud inimesi päikest mujalt otsima ning sellest tingituna ei jagu ka kohti nn viimase hetke reisidele, vahendab Saarte Hääl.

Kuna suveks enam ei Bulgaariasse, Türki ega Hispaaniasse ei saa, on näiteks saarlased ostnud juba ette Egiptuse pakette – seda küll jõuludeks/aastavahetuseks ja isegi märtsikuuks on reise juba müüdud.

«Talveks vaatavad usinamad juba ka suusareise, sest on olnud mitmeid lennupiletite sooduspakkumisi,» märkis Esta. Estraveli turundus- ja kommunikatisoonidirektori Kati Veskimägi ütles, et perioodiks september–detsember on saarlased ostnud peamiselt Türgi ja Kreeka pakettreise, populaarne on ka Tai.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles