Müra tekitanud baar jäi väliterrassist ilma

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baari väliterrassil õige pea enam lõõgastuda ei saa.
Baari väliterrassil õige pea enam lõõgastuda ei saa. Foto: SCANPIX

Kuressaare linnavalitsus võttis eile vastu otsuse lõpetada kohvik-baariga Uim maikuus sõlmitud väliterrassi üürileping ennetähtaegselt, sest vaatamata mitmetele hoiatustele rikub baar lepingu tingimusi.

Osaühingu Kite ja linnavalitsuse vahel sõlmitud linnarajatise üürileping lõpetatakse 13. augustist, kuigi esialgu pidi baari ette paigaldatud suvekohviku terrass jääma avatuks 30. septembrini, teatas Kuressaare linna pressiesindaja Geili Heinmaa.

Nimelt on politsei- ja piirivalveameti poolt linnale edastatud kirjade kohaselt tehtud politseile baari juurest kostuva müra tõttu väljakutseid selle suve jooksul kokku seitsmel korral.

31. juulil vastas osaühingu Kite advokaat Alan Biin linnavalitsuse märgukirjale, et nad on teadlikud korrakaitseseaduses toodud müra tekitamise keelust ning on peale esmakordse märkuse saamist sulgenud tänaval asuvad kõlarid alati seaduses ette nähtud ajal ning ei soovi oma tegevusega häirida ümbritsevate isikute rahu.

«Kuressaare linnavalitsus, olles kaalunud eelviidatud kaebustega seonduvaid asjaolusid ja üüriobjekti kasutamisel avaliku korra nõuete rikkumise korduvust ja jätkuvat iseloomu, on asunud seisukohale, et üürnik on oluliselt rikkunud üürilepingu nõudeid,» edastas linna pressiesindaja.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles