Populaarsel üritusel lõppes vesi otsa

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veepudel.
Veepudel. Foto: SCANPIX

Antslas toimunud Hauka laada staadionikontserdi külastaja oli korralduslikus pooles pettunud, kuna öösel ta väidetavalt enam ühestki müügipunktist vett osta ei saanud.

«Laadapäeva laupäevaõhtusel kontserdil, kus esinesid Hellad Velled, Smilers ja Smokie. Pidu lõppes 1.30 öösel, aga kui soovisin osta pudeli vett kell 23.45, siis seda enam ei olnud, kuigi otsisin igast müügikohast,» ütles külastaja.

Väravast sisse minnes öeldi talle, et kõike vajalikku saab kontserdi territooriumilt osta ja veepudel kästi ära visata. «Kas ma olen väga imelik, kui ei soovi juua õlut ja süüa grillvorste?» oli külastaja hämmingus kontserdil pakutava söögi- ja joogivaliku tõttu, mis talle muljet ei avaldanud.

Kontserdi korraldaja Viljo Jõela sõnul võis tõepoolest juhtuda, et vesi sai müügipunktides otsa, kuid see probleem lahendati kiiresti. «Seoses väga palavate ilmadega oli vesi ootamatult populaarne ja sai tõesti müügipunktides mõneks hetkeks otsa. Müügipunkte teenindav tiim aga parandas vea umbes 10 minuti jooksul,» ütles Jõela ning edastas korraldustiimi vabandused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles