Mobiilirakendus välistaks järjekorrad baarides

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllekraan.
Õllekraan. Foto: SCANPIX

Taanis asuva Aarhusi ülikooli tudengid tulid välja ideega, mis välistaks baarides ja pubides igasugused järjekorrad.

Grupp Taani tudengeid pakkus välja mobiilirakenduse, millega saaks külastajad baaris lauas istudes õlu tellida ning selle eest ka maksta, vahendab The Local. Leti juurde oleks aga ühendatud tahvelarvuti, mis võtab tellimuse vastu ning on õllekraaniga ühenduses, valades soovitud marki ja õige koguse õlut. Sealjuures baariteenindaja abi polegi vaja.

Ülikooli professori Christian Dannesboe sõnul tulid tudengid seesugusele mõttele pärast seda, kui lükati tagasi nende idee luua tudengibaar. Dannesboe viibis ise samuti idee arendamise juures. «Meie ülikooolilinnakus pole ühtki baari, seetõttu tuli ka mõte luua iseteenindav õllekraan, mille juures poleks vaja ka teenindaja ressurssi,» lisas Dannesboe.

Rakenduse nimeks saaks GhostBar ning hetkel on see projektijärgus, kuid on juba pälvinud nii õllefirmade kui ka meelelahutusasutuste tähelepanu. Professori väitel polnudki seda mõeldud äriideena, kuid on lootust, et juba mõne kuu pärast saavad inimesed osta õlut senisest hoopis teistsugusel viisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles