Unustusse vajunud bändi nimi müüb jätkuvalt

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja bändi pole enam ammu, kuid nende pildiga jäätis on siiani popp.
Vanilla Ninja bändi pole enam ammu, kuid nende pildiga jäätis on siiani popp. Foto: Balbiino

Vanilla Ninja vanillimaitselist koorejäätist hakkas kodumaine jäätisetootja Balbiino valmistama 2003. aastal, mil bänd oli kogumas kuulsust ning vallutamas südameid nii Eestis kui ka välismaal.

«Klassikalised vanillimaitselised jäätised on vaieldamatult eestlaste lemmikud, kuid aja jooksul saime jäätisesõpradelt tagasisideks, et soovitakse ka Vanilla Ninja šokolaadijäätist, mis tuli meie koorejäätiste valikusse aastaid hiljem, täpsemalt 2010. aastal,» ütles Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Tema sõnul on olnud Vanilla Ninja tõeline täht algusest peale ning tänaseni valivad jäätiseaustajad keskmiselt peaaegu kaks miljonit korda aastas poest just Vanilla Ninja koorejäätise. «Tänavu oleme müünud 1,7 miljonit Vanilla Ninja jäätist, aastate jooksul kokku üle 21 miljoni jäätise,» sõnas Kolk.

Tänu oma klassikalisele maitsele on Vanilla Ninja jätkuvalt üks Eesti armastatumaid jäätiseid. «Ekspordime Vanilla Ninjat ka Lätti ja Leetu, kusjuures ka Leedus on see väga edukas, olles seal üks meie enimostetud jäätiseid,» märkis Enel Kolk.

Vanilla Ninja jäätisel on kindel koht esiviisikus. Lisaks kuuluvad esiviisikusse vahvlikoonuses vanilli-koorejäätis ja Onu Eskimo koorejäätised. Tavapäraselt jõuavad ka uued maitsed esiviisikusse, nii ka tänavu, omavahel konkureerivad sinna nii Mango Smuutike, Draakoni vaarikasorbett vanilli-koorejäätisega kui ka rabarberi koorejäätis vahvlikoonuses.

Kolk selgitas, et tootearendus põhineb ühelt poolt jäätiseturu statistikal ning teiselt poolt tunnetades tarbijate soove ja maitse-eelistusi. «Nii nagu mõningatel muusikatähtedel on teinekord see sõnuseletamatu x-faktor, mis teeb neist tõelise tähe, nii on ka Vanilla Ninjaga – lihtne, kvaliteetne ja kodumaine koorejäätis tuli ja võitis paljude jäätisesõprade südamed,» lausus ta.

Selgus, et Vanilla Ninja liikmete leping pikeneb automaatselt ja Balbiino soovib, et koorejäätis oleks kindlalt nende jäätisevalikus. «Kahjuks ei oska öelda, kes bändiliikmetest enim Vanilla Ninja jäätist armastab, loodetavasti meeldib see neile jätkuvalt,» sõnas Enel Kolk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles