Lennufirma avalikustas ülimugava äriklassi disaini

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukipersonal.
Lennukipersonal. Foto: SCANPIX

Lennufirma Virgin Australia avalikustas täna Airbus A330 lennuki äriklassi kujunduse, mis olevat suurem ja avaram kui ühegi teise lennufirma äriklass.

Sellises äriklassis saab sõita alates tuleva oktoobri lõpust, vahendab news.com.au. Äriklassist võib leida võrkkiige stiilis istmeid, kus on mõnus magada, 16-tollise ekraaniga privaatseid multimeediaseadmeid ning mugavaid võimalusi töö tegemiseks. Istmed on lisamugavuse nimel ilma metallist tugivarrasteta, neid katavad memory-vahust kattemadratsid ning saadaval on ka kõrgekvaliteedilisest puuvillast padjad ja tekid.

Lisaks ütles lennufirma tegevjuht John Borghetti, et plaanis on koostööd teha ka Nespresso firmaga, et lennureisijad saaksid korralikku kohvi rüübata. Borghetti sõnul on lennukisalongi kujundusel lähtutud neljast eesmärgist – see peab hea välja nägema, kuid samas olema praktiline, istmed peavad mugavad olema ning inimestele privaatsust pakkuma. Äriklassi piletihinna kohta aga öeldi vaid, et selles suhtes on plaanis jääda konkurentsivõimeliseks.

Vaata pilte lennukisalongi kujundusest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles