Statoil võtab uute toodetega sihiks «37-aastase Mati»

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoil on varustanud oma teenindusjaamad ahjudega, kus saab küpsetada külmutatud pagaritooteid.
Statoil on varustanud oma teenindusjaamad ahjudega, kus saab küpsetada külmutatud pagaritooteid. Foto: Tarbija toimetus

Tanklakett Statoil rajab oma teenindusjaamade võrgu baasil Eesti laiema pagarikodade keti ning suurendab oma pakutavate pagaritoodete valikut.

«Maitsetestide tulemusena võtsime pirukate valikusse eestimaise tarnija tooted, mis on mõeldud meie keskmisele kliendile, kelleks me ise kutsume 37-aastast Matit, kes eelistab liha sisaldavaid pirukaid,» sõnas Statoil Fuel&Retail kaubandusdirektor Diana Veigel ja lisas, et Statoil hakkab tanklakettides uuendama seni paar aastat müügil olnud pagaritoodete valikut ja selle tulemusena on loonud pagarikodade keti «Parim pagar».

«Selleks, et oma klientide ootustele vastu tulla ning nende maitsete ja eelistustega kaasas käia, küsime alati, mida nad Statoililt ootavad,» lausus Veigel, kelle sõnul on värskelt küpsetatud pagaritoodete tarbimine kasvav trend nii Eestis kui kogu Euroopas.

Esialgu saab pirukaid ainult Tallinna ja Harjumaa 20 teenindusjaamast ning aasta lõpuks laieneb pagarikodade võrgustik kõikidesse 46 teenindusjaama üle Eesti.

«Me küpsetame ööpäev läbi ning tipphooaeg algab hommikul kell seitse, kui inimesed liiguvad tööle,» märkis Veigel ja lisas, et Statoil hakkab pakkuma iga päev kohapeal küpsetatud sooje soolaseid ja magusaid pirukaid, mille valik kindlasti ajaga laieneb.

Uute ahjude kasutuselevõtt võimaldab Statoilil oluliselt suurendada pagaritoodete sortimenti –  esialgu jõuavad kliendini otse ahjust soolased  liha-, viineri- ja suitsukanapirukaid; magusad pekaanpähkli-, vanilje-, kohupiima- ja minipähklisaiakesed, mini-croissant'id ning singi-juustu croissant'id ja juusturullid.

Foto: Tarbija toimetus
Foto: Tarbija toimetus
Foto: Tarbija toimetus
Foto: Tarbija toimetus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles