Lugeja küsib: miks Statoil müüb kollast kirjandust leti alt?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili teenindusjaam.
Statoili teenindusjaam. Foto: SCANPIX

«Nõmme Statoilis ajakirjade riiulis Kroonikat väljas polnud, küll aga avastasin selle kassa all olevast läbipaistvast sahtlist. Mingi ajakiri oli seal veel. Miks Statoil Kroonikat enam riiulisse panna ei julge ja seda sõna otseses mõttes leti alt müüb?  Mille järgi valitakse neid letialuseid ajakirju?» küsib lugeja.

Vastab Statoil Fuel & Retail Eesti ASi turundusdirektor Diana Veigel.

Meediaväljaanded on ning jäävad meie teenindusjaamades olulisele ja klientidele nähtavale kohale. Teiste väljaannete seas on ka ajakiri Kroonika endiselt Statoili kõikides teenindusjaamades ajakirjade/ajalehtede riiulil väljapanekus. Testina tegime ühes, Nõmme Statoili teenindusjaamas muudatuse, kus populaarsemad väljaanded said kassaletis läbipaistva väljapaneku. Kuid ka seal on kliendil võimalus soovil korral ajakiri võtta ja lehitseda, toode on nähtav ja kättesaadav. Täna ei ole meil plaanis nimetatud katset teistes teenindusjaamades teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles