Toidukaupluses hakkab mõne minutiga valmima šašlõkk

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Westmani äri pakub sügisest oma toidupoes kiirtoitu.
Westmani äri pakub sügisest oma toidupoes kiirtoitu. Foto: Teet Malsroos

Kuna kesklinna rajoonis on kiirsöögivõimalus küllaltki nõutud, siis Westmani äri laiendab septembri keskel oma tootevalikut, lisades poodi kiirtoidukoha.

«Paari minutiga on võimalik saada väga head šašlõkki just seetõttu, et kauplusesse tulevad spetsiaalsed ahjud, mis teevad toote ülikiirelt ja ühtlasi väga maitsvalt valmis,» selgitas Westmani Äri juhataja Arvi Villemson ja lisas, et samuti tuleb tootevalikusse kõik see, mis šašlõki ja ühe korraliku prae kõrvale sobib.

Lisaks tavapärasele korralikule praele hakatakse toidukaupluses pakkuma veel hamburgereid ja hot dog'i. Samuti on Westmani toidukauplus hiljuti paigaldanud enda poodi kohviautomaadi, sest kohapeal hakati pakkuma ka värskeid pagaritooteid. «Ruumid jäävad kauplusel samaks, aga pakutakse täiendavamat teenust ja saali kasutuse otstarve pisut muutub,» sõnas Villemson.

«Meil on üks töötaja, keda me pagariks nimetame, tema siis hakkab hommikul kella seitsme paiku saiu küpsetama ja samuti eksisteerib ka spetsiaalne kokk, kes kiirsöögiga hakkab tegelema,» selgitas Villemson uute toodete valmimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles