Lugeja küsib: miks Tallink Eesti kanaleid ei näita?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Queeni kajut.
Baltic Queeni kajut. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

«Pidevalt liinil Tallinn-Helsinki ja vastupidi sõites, pea alati Eesti poolel laeva ööbima jäädes olen täheldanud, et laeval Baltic Queen puuduvad kajutite telerites Eesti telekanalid, näidatakse vaid Soome omasid. Uurides laeva infost, nähvati, et kuna suur osa reisijatest on laeval soomlased, siis ei peeta vajalikuks Eesti kanaleid edastada, et neid näevad vaid laeva oma töötajad enda kajutites. Siit ka küsimus, kas oleme jälle tagasi ajas kus eestlast ei peeta laeval kellekski, nagu 90-ndatel Tallinki laevadel!» kirjutab reisija.

Vastab Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne.

Eesti kanaleid kuvatakse tõepoolest meeskonna ja kaubaveojuhtide kajutites, kuivõrd tavareisijatest on Baltic Queen`il ööbijate hulgas väga vähe eestlasi. Seetõttu on rahvusvaheliste telekanalite kuvamise lahendus olnud otstarbekam. Laev peatub kõik ööd Tallinna sadamas ning eestlastest reisijad lähevad enamasti õhtul juba maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles