Starmani klientide telepilt oli häiritud

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Telekommunikatsioonifirmal Starman õnnestus täna õhtul veidi enne kella 18 kõrvaldada telekanalite edastamist häirinud rike ja kõik teenused töötavad taas tavapäraselt. 

Starmani kommunikatsioonijuhi Kristi Reilandi sõnul oli televisiooniteenuse edastamine häiritud üle kogu Eesti. «Otsime rikke põhjust ja püüame taastada teenused võimalikult kiiresti. Prognoosi kohaselt loodame teleteenuse edastamise taastada lähima tunni  jooksul, seega vabandame klientide ees ebamugavuste pärast,» lausus Kristi Reiland.

Katkestuse põhjustas firma andmeil telekanalite edastusseadme riistvara rike, mille täpsemad põhjused on selgitamisel. Sissetulevate rikketeadete suure hulga tõttu oli ülekoormatud ka Starmani kõnekeskuse töö.

Starman vabandab klientide ees ebamugavuste pärast. Vahepeal vaatamata jäänud telesaateid saab järele vaadata Ajamasina teenuse abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles