Elron kuulutas vanavanemad septembrikuu kangelasteks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Postimees

Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, septembris on soodusreisimise õigus lastelastega koos reisivatel vanavanematel.

«Elron tänab Eesti elu edendajaid, pakkudes neile võimalust kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Septembrikuu kangelasteks, kellele on 7.-20. septembrini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valiti vanavanemad, kes rongiga reisides oma lastelastele kaunist kodumaad tutvustavad. Vanavanemad saavad poole hinnaga reisida juhul, kui nad reisivad koos oma kuni 16-aastase lapselapsega.

«Sooduspiletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis,» lisas Vahtrik.

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad, mais Teeme Ära talgulised, juunis päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad, juulis Lasterikaste Perede liikmed ning augustis Politsei- ja Piirivalveameti töötajad ning abipolitseinikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles