Veel üks bussifirma langetas piletihinna ühele eurole

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taisto buss.
Taisto buss. Foto: Peeter Kümmel

Alates homsest on võimalik Taisto Liinide Tartu-Tallinn, Rakvere-Tallinn ja Pärnu-Tallinn bussiliinidega reisida ainult ühe euro maksva bussipileti hinnaga.

«Üheeuroseid bussipileteid hakkasime alates 1. juulist pakkuma Tartu ja Tallinna vahel, 1. augustist saati Rakvere ja Tallinna vahel reisimiseks ja nüüd alates 1. septembrist saab ühe euro eest bussiga reisida ka Pärnu ja Tallinna vahel,» ütles Taisto Liinide veokorraldaja Jan Landrat.

Üheeurosed bussipiletid tulevad septembri reisidele müügile kõigile Tallinn-Pärnu ekspressliinide väljumistele igaks päevaks, samas on neid igaks reisiks müügil piiratud arv, mida saab ette osta juba praegu internetikeskkonnast www.tpilet.ee. Samuti alanevad bussipiletite hinnad alates septembrist mitmetel meie Pärnu-Tallinn väljumistel ka neile, kes ostavad pileti bussijaamast või bussijuhilt.

«Üheeuroste bussipiletite pakkumiseks võtame üle seni odavlennunduses levinud piletite müügimudeli. Kes ostab bussipileti varakult ette, saab selle soodsamalt, viimasel hetkel bussijaamast piletit ostjad peavad maksma suurema summa,»  selgitas Landrat.

Kuna liinide teenindamine toimub suurte 50-kohaliste liinibussidega, siis igale reisile jäi praegu vabu istekohti. Nüüd ongi bussiettevõttel valiku küsimus, kas jätta need istekohad vabaks ja võimaldada nii reisijatel näiteks mugavalt üle istmepaari istuda või panna need istekohad väga soodsa hinnaga müüki ja üritada igale istekohale reisija saada. «Keskmiselt ühe kuni nelja euro eest lähevadki nüüd müüki seni vabaks jäänud istekohad,» lisas Landrat.

Täpsete odavpiletite müügitingimustega on võimalik tutvuda internetis Taisto Liinide kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles