Nutella šokolaadikreem sai lasteluku

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastelukk Nutellapurgile.
Lastelukk Nutellapurgile. Foto: Kuvatõmmis

Saksamaalt pärit leiutaja Daniel Schobloch tuli välja geniaalse ideega, kuidas vältida pidevat Nutella šokolaadikreemi söömist, pidades silmas eelkõige seda, et lapsed kipuvad kreemi süües liialdama.

Kui algselt oli Nutella-purgi lastelukku mõeldud naljana, on see nüüdseks müügis Saksamaa eBay internetikeskkonnas hinnaga 9,99 eurot, vahendab Daily Mail.

«Mu sõber kurtis tihti, et lapsed söövad salaja tema Nutella ära,» selgitas Schobloch põhjust, miks naljast päris leiutis sai. Kui aga hakkasid levima jutud sellisest tarvikust, tekkis ka suurem huvi, mis ajendas meest seda eBay keskkonda müügile panema.

Lihtsasti kasutatavat akrüülist valmistatud lukku on seni müüdud umbes tuhat eksemplari. Lukku ei saa ilma võtmeta avada, mis tähendab, et salajased maiustajad jäävad šokolaadikreemist ilma. Sellegipoolest tuleb märkida, et akrüüllukku pole väga raske lõhkuda. Mehe sõnul on Nutella-lukk hea uudiskink vanematele, kes soovivad oma lastel piirata maiustuste tarbimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles